Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-03-2018

Daugavpilī būs slēgtais skeitparks (VIDEO)


2. martā notika darba grupas izbraukuma sēde ar mērķi apskatīt telpas Stacijas ielā 129A, blakus Olimpiskajam centram, kuras 2017. gadā tika iegādātas pašvaldības īpašumā sporta halles būvniecībai. Darba grupas sastāvā ir Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis, attiecīgo Domes departamentu pārstāvji, speciālisti un Jauniešu domes pārstāvis. Pagaidām šīs telpas ir kā ražošanas teritorija un teritorijas plānojumā nav paredzētas tieši sporta attīstībai. Tāpēc līdz jaunajam teritoriālajam plānojumam tās tiks izmantotas pagaidu lietošanai iekšējā skeitparka izveidošanai.


Tātad, pilsētas pašvaldība atbalsta Jauniešu Domes iepriekš izvirzīto iniciatīvu izveidot Daugavpilī slēgtu skeitparku.
Plānotie darbi ir iedalīti divos posmos. Pirmais no tiem ir veikt iekšējo kosmētisko remontu un citus nepieciešamos uzlabojumus, kas veicinātu drošu nodarbošanos ar visai riskantajām sporta aktivitātēm.
Otrs veicamo darbu posms būs skeitparka iekārtas iegāde un tās uzstādīšana. Ļoti svarīgs jautājums šo telpu apgūšanā ir to siltumapgāde, jo telpas ir lielas. Tiks meklēti alternatīvie risinājumi, kas būtu finansiāli reāli un pieņemami.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ