Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-02-2018

Brīvprātīgo nodarbinātības vakances vienmēr pieejamas brivpratigie.lv (VIDEO)


No pagājušā gada Latvijas teritorijā darbojas brīvprātīgo reģistrācijas elektroniskā sistēma brivpratigie.lv. Galvenais uzdevums – brīvprātīgo darba koordinācija, volontieru meklēšana. Sistēmas pārlūkā ir arī informācija par darbības lauku tiem, kuri vēlas strādāt sabiedrības labā. Un tā, sabiedriskā organizācija ,,Attīstības aģentūra We&You",  kura darbojas Daugavpils Universitātē, caur sistēmu meklē brīvprātīgos, kuri palīdzētu organizēt dažādus pasākumus Daugavpils reģionā. Iesniegt pieteikumu nepieciešams līdz 16. februārim, ienākot mājas lapā brivpratigie.lv. Šeit sola, ka šis darbs būs apmācības dažādu projektu rakstīšanā.

Atzīmēsim, ka mājas lapā pastāvīgi parādās jaunas brīvprātīgo darba vakances.
Daugavpilī šo darbību koordinē Domes Jaunatnes nodaļa, kura arī ir galvenais volontieru darba devējs pilsētas teritorijā. Pasākumos, kurus organizē nodaļa, vienmēr ir vajadzīgi brīvprātīgie.

Darboties sabiedrības labā – lūk jauniešu motivācija, kuri ziedo savu brīvo laiku brīvprātīgo darbam. Turklāt, jaunatnei tā ir laba iespēja krāt pieredzi dažādās jomās, iemaņas pasākumu organizēšanā un arī izvēlēties savu profesiju.

Un vēl viens svarīgs moments: mūsdienīgs darba devējs ņem vērā sabiedriskās darbības pieredzi, tāpēc neaizmirstiet to fiksēt savā CV.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ