Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-02-2018

Papildus darbi stadionā Esplanādē nepieciešami, lai nodrošinātu kvalitatīvu laukuma izbūvi


Papildus darbi stadionā Esplanādē nepieciešami, lai nodrošinātu kvalitatīvu laukuma izbūvi, kur bija jāveic nesošās pamatnes sagatavošanu atbilstoši “LFF” (Latvijas Futbola federācija) un sintētiskā futbola laukuma seguma ražotāja prasībām.

Sākotnēji stadiona Esplanādē līguma slēgšanas tiesības tika piešķirtas uzņēmējam SIA “INRI” ar līgumsummu 152 599 EUR bez PVN. Pēc laukuma sagatavošanas darbiem tika saņemta vēstule no LFF, ka ir jāveic esošā elastīgā slāņa demontāža un jāsagatavo laukuma nesošā pamatne, kas netika paredzēti darbu apjomos. Tā iemesla dēļ, tika sastādīti darba apjomi papilddarbiem un koriģēti sākotnējie darba apjomi. Par faktiski izpildītajiem darbiem līgumsumma tika samazināta līdz 105 986 EUR bez PVN.

Uz papilddarbiem tika izsludināts iepirkums un ar zemāko cenu piedāvājumu līguma tiesības tika piešķirtas būvuzņēmējam SIA “Daugavpils būvmehanizācija” ar līgumsummu 74 505 eiro. Uzņēmēja darba apjomos tika paredzēts, laukuma pamatkārtas sagatavošana, lai veiktu kvalitatīvu laukuma seguma ieklāšanu saskaņā ar LFF prasībām.

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ