Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-02-2018

,,Daugavpils ūdeni” apmeklēja Latvijas ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmumu asociācijas pārstāvji (VIDEO)


1.februārī uzņēmums ,,Daugavpils ūdens” uzņēma viesus no gandrīz visiem Latvijas reģioniem. Pagājušajā ceturtdienā šeit notika Latvijas Ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmumu   asociācijas valdes izbraukuma sēde. Asociācijā ir 28 uzņēmumi un tā ir vecākā profesionālā apvienība Latvijā. Tās galvenais mērķis – kvalitatīvu un drošu ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu nepārtraukta piegāde, kas atbilstu Latvijas un Eirosavienības aktu normatīvajām prasībām. Izbraukuma sēdes – ierasta prakse, jo tieši uz vietas var detalizēti apspriest problēmas, nospraust to risinājuma ceļus, izstrādāt izvirzīto mērķu sasniegšanas politiku. Daugavpils šajā ziņā ir ievērojama ar savu plašo ūdens saimniecību un kvalitatīvajiem pakalpojumiem.

,,Daugavpils ūdens” šodien apkalpo 81 tūkstoti iedzīvotāju un vairāk nekā 500 uzņēmumu, tā pārraudzībā ir 275 kilometri ūdensvadu un 242 kilometri kanalizācijas tīklu, 33 artēziskie urbumi, 3 dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas, 54 pārsūknēšanas stacijas. Viss dzeramais ūdens tiek kontrolēts sertificētā laboratorijā, un notekūdeņu attīrīšanas efektivitāte ir 99%.

Tikšanās dalībnieki apsprieda tehniskus jautājumus, kas skar ūdens piegādi patērētājiem. Notika pieredzes apmaiņa jautājumos par saskarsmi un komunikāciju ar klientiem un viņu motivēšanu pieslēgties centrālajiem ūdens un kanalizāciju tīkliem.

Tika apspriesti jautājumi par elektroenerģijas racionālu patēriņu ražošanā, lietus kanalizācijas uzturēšanu, utilizāciju un dūņu pārstrādi.

Viesi apskatīja uzņēmuma muzeju, iepazinās ar tā ekspozīciju, apmeklēja laboratorijas un citas uzņēmuma ražošanas zonas.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ