Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-01-2018

Dome palīdzēs labiekārtot pagalmus (VIDEO)


Janvārī sāka darboties jaunā redakcijā saistošie noteikumi «Par Daugavpils pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma apjomu un tā piešķiršanas kārtību daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju atjaunošanai», kas paredz pašvaldības līdzfinansēšanas apjomus dzīvojamo māju pagalmu un pieguļošo teritoriju labiekārtošanai.

26. janvārī uzņēmumā “DzKSU” notika preses konference, uzņēmuma vadītājs Aleksandrs Samarins pastāstīja par izmaiņām. Tās ir pozitīvas, jo Dome 100% apmērā finansēs visu projekta dokumentācijas izstrādi, kas nepieciešami darbu uzsākšanai.

Tagad tie, kuri vēlas paplašināt autostāvvietas savos pagalmos var to izdarīt krietni lētāk. Pagalmu un ietvju asfaltēšanu Dome līdzfinansēs līdz pat 70% no darbu izmaksām.

Bērnu laukumu ierīkošanai Dome piešķirs 80% līdzfinansējumu, 20% būs jāsedz iedzīvotājiem.

Atgādinām, ka lēmumu par pagalmu labiekārtošanu pieņem dzīvokļu īpašnieku kopsapulcē. Kā sasaukt, novadīt sapulci un pareizi noformēt protokolu, to palīdzēs iedzīvotajiem Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma speciālisti Liepājas ielā 21.




Atpakaļ