Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-01-2018

Pilsētas Domes vadība tiekas ar 26. pirmsskolas mācību iestādes administrāciju un bērnu vecākiem (VIDEO)


16. janvārī pilsētas Domes vadība apmeklēja Daugavpils 26. pirmsskolas mācību iestādi, kurā jau vairāk kā gadu tiek veikti renovācijas darbi.

Darbu izpilde kavējas, tāpēc bērnudārzā bija organizēta bērnu dārza administrācijas, bērnu vecāku un Domes vadības sapulce. Tas bija konstruktīvs dialogs, kurā aktīvi piedalījās visas tikšanās dalībnieku puses.  

Bērnu vecāki uzdeva visus sasāpējušus jautājumus, jo viņu bērni šeit pavada vairāk laika nekā mājās un tāpēc vēlas, lai mazuļi justos ērti un mājīgi savā dārziņā. Viņus, protams, interesēja atbildes uz jautājumu, kāpēc tik lēni noris darbi.

Šodien bērnu dārza būvniecības objektā darbus veic 8 strādnieki, 1. korpusa telpās tiek veikts kosmētiskais remonts. Igors Prelatovs atzīmēja, ka palika atrisināt 2 jautājumus, kuri skar 1. korpusu. Tie ir saistīti ar ventagregātiem un durvju blokiem un 1. korpuss būs gatavs uzņemt mazos bērnu dārza iemītniekus.

Domes vadība apsolīja bērnu vecākiem un iestādes darbiniekiem, ka kontrolēs situāciju un renovācijas darbi tiks pabeigti šī gada vasarā.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ