Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-01-2018

Reģistrāciju vasaras nodarbinātības programmā būs jāveic elektroniski (VIDEO)


Daugavpils domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa izsludināja plānoto reģistrāciju jaunatnes nodarbinātībai vasaras periodā jau laicīgi, jo šogad tiek plānoti jauninājumi, kuri skars 13 – 14 gadīgos pretendentus.

Agrāk jaunāko pusaudžu pierakstīšanās notika skolā. Ar to nodarbojās sociālais pedagogs. Skola pati lēma, kurš var strādāt, kurš nē.

Daudzi vecāki sūdzējās, ka tāda pieeja ir subjektīva un ir atkarīga no skolotāju attieksmes pret konkrētu skolēnu.

Šajā gadā 13 – 14 gadīgo pusaudžu reģistrāciju nolēma pārnest uz elektronisko vidi. Viņiem pierakstīšanās mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv sāksies jau 3. februārī, plkst. 11.00.

Ienākot Jaunatnes nodaļas mājas lapā, nepieciešams atrast nodaļu NODARBINĀTĪBA. Noklikšķinot uz to, monitora labajā pusē parādīsies anketa, kura ļoti cītīgi un bez kļūdām jāaizpilda latviešu valodā.

Kas attiecas uz 15 – 19 gadīgiem jauniešiem, nekas nav mainījies salīdzinoši ar pagājušo gadu. Viņu elektroniskā reģistrācija sāksies nedaudz vēlāk – 24. februārī, plkst. 11.00.

Anketa jau ir pieejama internetā, tāpēc ar tās jautājumiem var iepazīties jau iepriekš, bet aizpildīt un nosūtīt ziņas par sevi drīkst tikai pēc reģistrācijas oficiālās uzsākšanas.

Pēc norādītā datuma plkst. 11.00, līdz anketas aizpildīšanai vēlams atjaunot lapu, nospiežot pogu F5, tad anketā aktivizēsies poga SŪTĪT, kura ļaus nosūtīt aizpildīto dokumentu.

Kam dators ar pieeju tīklam nav pieejams, Jaunatnes nodaļas darbinieki 3. februārī no 11.00 līdz 13.00 un 24. februārī tādā pašā laikā ir gatavi piedāvāt savus datorus reģistrācijai.

Ir nepieciešams atnākt uz Saules ielu 5A. Bet, brīdinām – tas nenodrošinās prioritāti kopējā rindā. Ja uz nodaļu atnāks daudz gribētāju, tas pat var bremzēt pierakstīšanās procesu.

Atzīmēsim, ka darba vietu skaits, ja salīdzina ar pagājušo gadu, paliks iepriekšējais.

Skolēnu darba alga tiks skaitīta, ņemot vērā minimālo algu valstī.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ