Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-01-2018

Komisija vērtēja skanīgo Ziemassvētku noformējumu (VIDEO)


Pilsētā tradicionāli norisinājās Ziemassvētku konkurss. Līdz 29. decembrim tika saņemti 19 pieteikumi. 10. un 11. janvārī strādāja vērtēšanas komisija, kuras uzdevums bija vērot un novērtēt noformējuma idejas oriģinalitāti, atbilstību devīzei, materiālu pielietojumu un krāsu risinājumu, kā rotājums iekļaujas ēkas vidē.

Lielākā daļa konkursam pieteikto objektu bija pilsētas izglītības iestādes, kuru ziemassvētku noformējums pārsteidza ar neparastiem rotājumiem, kuri tika veidoti no it kā ikdienā lietotajiem neciliem sadzīves priekšmetiem – vienreizējas lietošanas traukiem, maisiem. Fantāzija un prasmīgas rokas tos pārvērta zvaniņos, sniegavīros – muzikantos.

Šāda veida konkursi veicina pilsētā svētkiem atbilstoša noskaņojuma radīšanu, rosina pilsētniekus izpaust kreativitāti un fantāziju. Gribētos novēlēt tikai vēl lielākas aktivitātes izrādīšanu.

Pilsēta Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanai bija izpušķota, svētku noskaņojums bija radīts un tas priecēja gan visus pilsētniekus, gan arī Daugavpils viesus.

Uzvarētāju apbalvošana notiks 26. janvārī.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ