Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-12-2017

Daugavpils jautro un atjautīgo kluba izlase – JAK starpreģionu līgas ,,Baltika” čempioni


Dzīvot mūsdienu trauksmainajā pasaulē nav viegli…Bet dzīvot un uz visu skatīties optimistiski – tā ir Dieva dāvana, jo tādu cilvēku nav daudz.

Daugavpilī jau 5 gadus darbojas ,,Jautro un Atraktīvo Kluba Daugavpils izlase”. Tie ir 10 cilvēki, kurus apvieno humors, lieliska humora izjūta, atjautība un vienmēr pozitīvs noskaņojums. Humoram viņu dzīvē nav ne robežu, ne laika cenza.

,,JAK Daugavpils izlase” kļuva par JAK starpreģionu līgas ,,Baltika” 15. jubilejas sezonas čempionu Sanktpēterburgā.

Visjautrāko un atjautīgāko daugavpiliešu desmitnieks piedalījās visās četrās sezonas spēlēs. Finālā par labāko titulu humora ringā cīnījās 8 komandas – Maskava, Sanktpēterburga, Nižņijnovgoroda, Tvera, Daugavpils.

Maskavieši bija visnopietnākie konkurenti, bet mūsu izlase šajā sīvajā joku un  izcīņu stafetē izrādījās veiksmīgākā un mūsu spēlētāji mājās pārbrauca ar uzvaru.

Viens no komandas līderiem Aleksandrs Komarovs  neslēpj: ,,JAK – tā ir kā sava veida narkotika! Iet uz skatuves un smīdināt skatītājus, kad tev tas iznāk…no tā nav iespējams atteikties.”

Mūsu ,,JAK Daugavpils izlase” saņēma personīgu ielūgumu no Aleksandra Masļakova piedalīties festivālā ,,KiViN – 2018”, kurš notiks Sočos. Tas nozīmē, ka mūsu jautrajiem un atjautīgajiem ir visas izredzes nokļūt televīzijas JAK, parādīt sevi un popularizēt savu pilsētu.

Komanda regulāri pulcējas uz treniņiem savā ofisā Rīgas ielā, kur komandas dalībnieki ,,asina” savu humoru un gatavojas jaunām uzvarām.

10 entuziasti, kuri pašu spēkiem un ar saviem resursiem tiek galā ar ceļa izdevumiem, braucot uz turnīriem, rekvizītu iegādi un nekad nenokar degunu.

Pēc atgriešanās no Sočiem izlase plāno iepriecināt pilsētniekus ar labdarības koncertu.

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ