Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-12-2017

20. decembrī Latviešu kultūras centrā notika svētku pasākumi Daugavpils labākajiem skolēniem (VIDEO)


Tradicināli Ziemassvētku un Jaunā gada priekšvakarā Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde pulcēja labākos skolēnus Latviešu kultūras centrā. Šeit 20. decembrī notika trīs svētku pasākumi, uz kuriem tika aicināti Daugavpils pilsētas mācību iestāžu 700 labākie audzēkņi.  Beidzoties kalendārajam gadam, pieņemts pielikt punktu kādam labi paveiktam darbam. Šie skolēni parādījuši augstus sasniegumus – mācībās, uzvedībā, piedalījušies starptautiskajos vai valsts pasākumos, aktīvi piedalās savas skolas dzīvē. Skolas pašas izvērtēja savu skolēnu sasniegumus un izvirzīja tos, kuri piedalījās šajā pasākumā. Izteikt pateicību labākajiem bija ieradušies Domes vadības pārstāvji.

Visi šie bērni, pusaudži un jaunieši ir veiksmīgi uzsākuši mācību gadu un ir pelnījuši svētku balvu – piedalīšanos tā saucamajā Pilsētas eglē un Ziemassvētku dāvanu, kuru sarūpēja Daugavpils pilsētas dome.

Pasākumi bija sadalīti pa vecumposmiem – sākumskolas, pamatskolas un vidusskolas posms. Svētku pasākumu dalībniekus priecēja Latviešu kultūras centra sagatavotā programma, Bērnu un jauniešu centra ,,Jaunība” kolektīvi un Domes Sporta un jaunatnes departaments, kurš arī bija sarūpējis jauku svētku koncertu.

Daugavpils moto ir ,,daudzveidība”. Interesantu un piepildītu tās dzīvi dara aktīva un mērķtiecīga jaunatne, kura šodien iegūst pirmo dzīves pieredzi skolas solā, bet jau rīt papildinās to cilvēku skaitu, kuri rūpēsies par savas pilsētas labklājību, izaugsmi un attīstību.

Šodien var novēlēt, lai Ziemassvētku vakars nes visiem skolēniem un viņu ģimenēm mieru un gaišu prieku, bet Jaunā gada rīts dod spēku jauniem mērķiem, panākumiem un sasniegumiem!

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ