Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-12-2017

11. decembrī Daugavpilī Labklājības ministrija sadarbībā ar Daugavpils Universitāti rīko forumu “Jaunieši ar invaliditāti darba tirgū - mīti un realitāte”.


Forumā runāsim par jauniešu ar invaliditāti nodarbinātību. Runāsim par to, kādu darbu var veikt jaunietis ar dzirdes traucējumiem, kā nodrošināt vides pieejamību jaunietim riteņkrēslā, vai vājredzīgs jaunietis var rakstīt uz datora. Ir tik daudz jautājumu, kas biedē darba devēju brīdī, kad tiek dota iespēja pieņemt darbā jaunieti ar invaliditāti. Cik daudzi no mūsu uzskatiem ir mīti? Un vai pastāv iespējas atrisināt pavisam objektīvos un reālos ierobežojumus, ko var radīt invaliditāte? Kāds uzņēmums var kļūt par darba devēju jaunietim ar īpašām vajadzībām? Uz šiem un citiem jautājumiem meklēsim atbildes Daugavpils Universitātē, kur aicinām tikties topošos karjeras konsultantus, nevalstiskās organizācijas, uzņēmējus, nodarbinātības politikas veidotājus un citus interesentus.
 
Aicinām piedalīties forumā 11. decembrī, 14:00 -17:00, Daugavpils Universitātes 308. auditorijā, Daugavpilī, Vienības ielā 13.

Iepriekšēja reģistrācija dalībai forumā: https://goo.gl/5VayXE

Foruma darba kārtība: http://www.lm.gov.lv/upload/2017.12.11.daugavpils.pdf

Šis ir ceturtais forumu cikla augstskolās “Cilvēki ar invaliditāti sabiedrībā: KĀ nevis VAI” pasākums. Plašāka informācija par forumiem augstskolās: https://goo.gl/KmzfGe




Atpakaļ