Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-12-2017

Daugavpilī sācies starptautisks medicīnas forums


8.-9. decembrī Daugavpilī Latviešu kultūras centrā norisinās Latvijas Ārstu biedrības rīkotais Starptautisks medicīnas forums “ Neatliekamie stāvokļi medicīnā”. Forumu atklāja Veselības ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Trupovnieks, Baltkrievijas ģenerālkonsuls Daugavpilī Vladimirs Kļimovs, Daugavpils Domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Zdanovskis.

Jānis Trupovnieks informēja klātesošos mediķus par paveikto gada laikā un arī par izaicinājumiem medicīnas nozarē. Vladimirs Kļimovs atzinīgi novērtēja šo forumu, jo tā ir lieliska iespēja iegūt jaunu pieredzi un mediķiem pilnveidoties. Aivars Zdanovskis pilsētas Domes vārdā sveica foruma dalībniekus. Viņš izteica pateicību Latvijas Ārstu biedrībai par šī foruma rīkošanu un doto iespēju mediķiem dalīties pieredzē un iegūt jaunas zināšanas.

Latviešu kultūras centra zāle ir pārpildīta, mediķu interese par forumu ir milzīga. 2 dienu laikā foruma dalībnieki uzklausīs gan Latvijas mediķu ziņojumus, gan Baltkrievijas kolēģu pieredzi. Foruma dalībnieki apmeklēs arī Daugavpils medicīnas iestādes.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ