Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-12-2017

Sociālais dienests rīkos virkni Ziemassvētku pasākumu


Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sociālais dienests”   pilnā sparā  gatavojas Ziemassvētku  pasākumiem. Kā vienmēr, notiks tradicionālais labdarības Ziemassvētku tirdziņš. Tā atklāšana notiks 12.12 plkst. 10.00 Dienas aprūpes centrā personām ar garīga rakstura traucējumiem, Arhitektu ielā 21.

Tirdziņš darbosies Dienas centra no plkst. 8.00  līdz 16.00. Bet 20.12, 21.12 no plkst. 10.00 līdz  16.00 mūsu klientu rokdarbi tiks piedāvāti pilsētas iedzīvotājiem un viesiem Rīgas ielā 22a, Vienības namā (bijušās grāmatnīcas GLOBUSS telpās).   Esat laipni gaidīti lai iegādātos dāvanas, suvenīrus un noderīgas lietas jūsu tuviniekiem un draugiem.

Mūsu klientiem tiks organizēta vesela virkne pasākumu.

  1. Sadarbībā ar biedrību “Uzticības fonds” 19.decembrī notiks divi pasākumi,  plkst. 15.00 un 17.00. Pirmais domāts Sociālās mājas bērniem, bet otrais – bērniem ar invaliditāti, tai skaitā ar autismu. Šajā pasākumā tiks izsniegtas  Sociālā dienesta dāvanas un dāvanas no sponsoriem.
  2. Sadarbībā ar Bērnu un jauniešu centru “Jaunība” 20.12 Daugavpils Universitātes jaunā korpusa lielajā zālē plkst.17.00 notiks izrāde  bērniem  no ģimenēm ar trūcīgo vai maznodrošināto statusu, no audžuģimenēm un aizbildņu ģimenēm. Arī tiks izsniegtas  Sociālā dienesta dāvanas.
  3. Sadarbībā ar Sarkano Krustu 29.12. Dienas centrā  “Saskarsme” , Liepājas ielā 4 notiks pasākums  bērniem ar invaliditāti, kuri pārvietojas riteņkrēslos. Arī ar Sociālā dienesta un Sarkana Krusta dāvanām.

Sīkākā informācija par pārējiem pasākumiem pieejama ŠEIT.

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sociālais dienests”   izsaka lielu paldies mūsu sadarbības partneriem, kuri jau tika pieminēti, kā arī  Latgales centrālajai bibliotēkai, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejam par līdzdalību  pasākumu organizēšanā Sociālā dienesta klientu bērniem

Informāciju sagatavoja Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” sabiedrisko attiecību un e-pakalpojumu speciālists Marina Gorkina.




Atpakaļ