Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-12-2017

Informācija par pilsētas ceļu uzkopšanu


Sakarā ar ziemas perioda iestāšanos, sniega izsnigšanu un mainīgo gaisa temperatūru, Daugavpils pilsētas pašvaldības sanitārās tīrības uzturētājs A/S “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” veic braucamo ceļu, trotuāru u.c. cietā seguma uzkopšanas darbus.

Sanitārās tīrības uzturētāja ziemas periodā prioritārā secībā, pirmkārt, veic maģistrālo ceļu un sabiedriskā transporta maršrutu uzturēšanu, pilsētas  Centra braucamās daļas un ietvju uzkopšanu un attiecīgi arī pārējo mikrorajona cietā seguma objektu uzturēšanu.

Informējam, ka mainīgos laika apstākļos (snigšanas vai apledojums laikā) uzkopšanas dienās veicamie darbi jāpabeidz līdz plkst. 20.00. Autobusa un tramvaju pieturu, kāpņu uzkopšana jāpabeidz 3 stundu laikā pēc sniega krišanas beigām, ietves pilsētas Centrā jāuzkopj 4 stundu laikā, ielas visos mikrorajonos ar A, A1 un B ceļu uzturēšanas klasēm jāuzkopj 6 stundu laikā, pārējās ietves - 12 stundu laikā saskaņā ar noslēgtā līguma tehniskajā specifikācijā noteiktajām prasībām.

Šajā nedēļā uzkritušais sniegs nav radījis īpašas neērtības pilsētas iedzīvotājiem, gājējiem un autovadītājiem, jo Daugavpils pilsētas pašvaldības sanitārās tīrības uzturētājs A/S “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” sekmīgi tiek galā ar uzkopšanas darbiem, tādējādi nodrošinot optimālu un normatīvajiem aktiem atbilstošu braucamās daļas un ietvju uzturēšanu kārtībā.

Vienlaikus lūdzam pilsētas iedzīvotājus izturēties saprotoši un pacietīgi, ievērojot personīgās drošības un uzmanības pamatprincipus, jo sniega un mainīgās gaisa temperatūras rezultātā braucamās daļas un trotuāru seguma stāvoklis jebkurā gadījumā nebūs tāds kā vasaras apstākļos.

 

 

Ar cieņu –

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde”

 




Atpakaļ