Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-12-2017

Forštates un Viduspoguļankas iedzīvotājus aicina būt aktīvākiem jautājumā par pieslēgšanos centralizētajai ūdensapgādei un kanalizācijai


Uzņēmums “Daugavpils ūdens” veic iedzīvotāju aptauju Jaunajā un Vecajā Forštatē un Viduspoguļankā par iespēju pieslēgties centralizētai ūdensapgādei un kanalizācijai. Šiem darbiem ir iespēja piesaistīt ES finansējumu. Uzņēmuma vadītājs Ģirts Kolendo informē, ka iedzīvotāju aktivitāte ir ārkārtīgi zema.

Iedzīvotājiem ir izsūtīti paziņojumi, bet atbilžu ir maz- No Jaunās un Vecās Forštates ir 12% atbilžu no izsūtīto paziņojumu skaita, no Viduspoguļankas tikai 5%.

Ģirts Kolendo skaidro, ka uzņēmums ir gatavs piedalīties jaunos ūdensapgādes un kanalizācijas modernizācijas projektos un piesaistīt ES finansējumu, bet ir jābūt arī iedzīvotāju ieinteresētībai. Iedzīvotājiem ir jāatgādina, ka jaunie MK noteikumi paredz kārtību, kas krietni sadārdzinās izmaksas decentralizēto kanalizācijas sistēmu lietotājiem, tāpēc nākotnē būs daudz izdevīgāk lietot centralizētos tīklus.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ