Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-11-2017

25., 26. novembrī Daugavpilī notiks bezmaksas bērnu mantu tirdziņš (VIDEO)


Daugavpilī biedrība ,,Fresh juice” pirmo reizi mūsu pilsētā organizē bezmaksas bērnu mantu tirdziņu. Ģimenes varēs atrast visu nepieciešamo apģērbu saviem mazuļiem. Tas notiks šī gada 25. un 26. novembrī, no plkst. 12.00 līdz 18.00, ,,Magistr” telpās, Kandavas ielā 19.

No 6. novembra Jauniešu neformālās izglītības centrā notika intensīva gatavošanās tirdziņam, mantu piegāde un pieņemšana, tās tika pakotas un savestas kārtībā.

Tie ir brīvprātīgie jaunieši, kuri, neskaitoties ar savu personīgo laiku, gludināja apģērbu, sadalīja savestās mantas, šķiroja un lika tās pa kastēm.

Biedrība ,,Fresh juice”ir iesaistījusies starptautiskajā projektā, kurš saistīts ar dažādu kultūru mijiedarbību. Projekta dalībvalstis ir Latvija un Turcija. Šī projekta ietvaros katrus divus mēnešus Daugavpilī dzīvos un darbosies divi studenti no Turcijas. Bušra un Korhan ir pirmie ārzemnieki, kuri pavadīs mūsu pilsētā šos 2 mēnešus. Viņi arī piedalās šajā akcijā. Pārsteidz šo jauno cilvēku sirsnība un atklātais smaids.

Ieskatoties mūsu realitātē, ir saprotams, ka šāda veida pasākumi ir liela palīdzība līdzcilvēkiem. Tas ir jūtams atbalsts tādām ģimenēm, kurām ir grūtības nodrošināt bērnus ar visu nepieciešamo. Ziedoto mantiņu daudzums parāda, ka mēs neesam vienaldzīgi un esam gatavi sniegt palīdzību.

Atsaucīgi bija ne tikai Daugavpils pilsētas, bet arī novada iedzīvotāji. Nu jau rūpīgi sakārtotās mantiņas noderēs daudziem mūsu pilsētas mazuļiem, bet pieaugušie varēs pārliecināties, ka mūsu vidū ir daudz pašaizliedzīgu un devīgu cilvēku.

Tirdziņa rīkotāji cer, ka šāda veida akcija kļūs par tradīciju.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ