Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-11-2017

Noslēdzās hokeja čempionāts U – 10 komandu vidū (VIDEO)


Pirmdien, 20. novembrī, Daugavpilī notika visjaunāko spēlētāju hokeja turnīrs. Viņi pārstāv U – 10 komandas un ir jaunāki par 10 gadiem. Bez Daugavpils komandas tajā piedalījās arī divas Rīgas komandas - ,,Mārupe” un VNS. Zīmīgi, ka turnīru organizēja jauno sportistu vecāki.

Rīgas viesi bija apmierināti gan ar sacensību organizāciju, gan Ledus halles infrastruktūras iespējām. Kaut gan pēc sacensību rezultātiem mūsējie saņēma tikai bronzu, sāncenši augstu novērtēja daugavpiliešu potenciālu.

Ivans Kokins – Daugavpils zēnu treneris –  neslēpa savu vilšanos par spēļu rezultātiem, bet noskaņots bija optimistiski, jo katra spēle, un dienas laikā tādu bija četras, ir vairāku treniņu alternatīva.

Šī diena bija adrenalīna pilna, it īpaši vecākiem, jo tikai viņi zina, kā ir, kad tavs dēls uzbrūk vai sargā savus vārtus. Tāpēc emociju bija pārpārēm.

Mūsējo līdzjutējs, Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims apsolīja, ka darīs visu, lai tādu turnīru būtu vairāk un ne tikai šeit- Daugavpilī. Nākošgad tiks izskatīts jautājums par to, lai mūsu jauno spēlētāju komanda piedalītos Lietuvas Čempionātā. Sponsoru balvas un dāvanas tika visiem.

Komandu ieguvumi pēc turnīra – spēles pieredze uz lielā laukuma, laba spēļu prakse, vēlēšanās sasniegt uzstādīto mērķi. Jo hokeju spēlē tikai īsti vīrieši.




Atpakaļ