Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-11-2017

Daugavpilī nodoti ekspluatācijā 3 braucamo ielu posmi (VIDEO)


Daugavpilī pilnveidojas pilsētas ceļu infrastruktūra. Plānveidīgi tiek pildīts ielu asfaltēšanas un labiekārtošanas projekts.

 16. novembrī notika izremontētā ielu objekta nodošana ekspluatācijā, uz kuru bija ieradies Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Igors Prelatovs, Pilsētbūvniecības pārvaldes un Būvvaldes komisija, SIA ,,Binders” pārstāvis. Šī firma jau ne pirmo gadu veic ceļu būvniecības un rekonstrukcijas darbus Daugavpilī.

Šī  būvobjekta nosaukums ir „A.Pumpura ielas pārbūve posmā no Bauskas ielas līdz Siguldas ielai, Siguldas ielas pārbūve posmā no A.Pumpura ielas līdz Silikātu ielai un Silikātu ielas pārbūve posmā  no Siguldas ielas līdz Jelgavas ielai, Daugavpilī”.

Projekta ietvaros tika veikta trīs ielu posmu pārbūve, kuru kopējais trases garums ir 1102 metri. Galvenie veiktie būvniecības darbi bija ceļa segas būvniecība, ielu apgaismojuma ierīkošana, lietus ūdens kanalizācijas sistēmas būvniecība, ūdensvada tīklu pārbūve. Visa šī objekta ceļu virsma tika pārklāta ar asfalta virsmu. Ieguvumi pilsētai ir acīmredzami -  sakārtota ceļa braucamā daļa, izbūvēts jauns apgaismojums, lietus kanalizācija, nodrošināta vides pieejamība, transporta piebraukšana pie ražošanas teritorijām un sakārtota teritorija pie privātsektora.




Atpakaļ