Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

03-11-2017

Ļeņingradas blokādi pārcietušie saņēma veselības apdrošināšanas polises


3. novembrī, sadarbības līguma ietvaros starp Sankt-Pēterburgu un Daugavpils domi, Ļeņingradas blokādi pārcietušie, kuri dzīvo mūsu pilsētā, saņēma veselības apdrošināšanas polises. Polises pasniedza Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims, Sociālā dienesta vadītāja Nonna Jakubovska, Domes lietu pārvaldniece Žanna Kobzeva.

Ļeņingradas blokādi pārcietušo iedzīvotāju biedrībā ir 24 daugavpilieši, šoreiz polises saņēma 19 cilvēki, pārējie polises saņems pavasarī.

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims izteica prieku redzēt visus optimistiski noskaņotus un dzīvespriecīgus. Viņš ir gandarīts, ka tradīcija, kas aizsākās 2002. gadā, turpinās. Rihards Eigims uzskata, ka tā tam arī jābūt, jo atbalsts iedzīvotājiem ir pašvaldības pienākums. Pasniedzot polises, Rihards Eigims vēlēja stipru veselību, lai šīs polises noder pēc iespējas retāk.

  Apdrošināšanas polisē iekļauti ambulatorie pakalpojumi, ārstēšana stacionārā, atlaides fizioterapijai, stomatoloģijai, zāļu iegādei. Apdrošināšanu apmaksā Daugavpils pilsētas domes Sociālais dienests.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ