Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

03-11-2017

Daugavpils sūtījumu izsniegšanas punktā un atsevišķās pasta nodaļās pagarināts darbalaiks, būs ātrās kases


Izvērtējot darba apjomu un klientu plūsmu Daugavpils sūtījumu izsniegšanas punktā Jaunās Forštates mikrorajonā, Latvijas Pasts no novembra pagarinājis tā darbalaiku – turpmāk sūtījumu izsniegšanas punkts četras dienas nedēļā strādās par stundu ilgāk nekā līdz šim. Savukārt, rūpējoties par klientu ērtībām gada nogales periodā, sūtījumu ātrākai saņemšanai no 15.novembra divās Daugavpils noslogotākajās pasta nodaļās darbosies t.s. ātrās kases,  bet divām nodaļām pagarināts darbalaiks sestdienās.  

2017.gada aprīlī Daugavpilī, Aveņu ielā 26, Latvijas Pasts atvēra sūtījumu izsniegšanas punktu, kur Jaunās Forštates mikrorajona iedzīvotāji ar adrešu teritorijas pasta indeksu LV-5421, LV-5422 un LV-5492 var saņemt visa veida vienkāršos un ierakstītos sūtījumus. Izvērtējot sūtījumu izsniegšanas punkta darba apjomu un klientu plūsmu, no novembra tiek pagarināts tā darba laiks – turpmāk četras dienas nedēļā tas darbosies par vienu stundu ilgāk nekā līdz šim: pirmdienās no plkst.10 līdz 20, bet pārējās darbdienās no plkst.10 līdz 18.

Daugavpils sūtījumu izsniegšanas punktā paplašināts arī pieejamais pakalpojumu klāsts –  ikviens iedzīvotājs šajā punktā tagad var izmantot abonenta kastītes priekšrocības, saņemot tajā pasta sūtījumus un abonētos preses izdevumus. Plašāka informācija par iespēju izmantot abonenta kastīti skatāma te.

Tuvojoties gada intensīvākam periodam, kad sūtījumu apjoms pasta uzņēmumiem visā pasaulē pieaug vairākkārt, divās noslogotākajās nodaļās – Daugavpils 1. un Daugavpils 17.pasta nodaļā – izveidotas ātrās kases sūtījumu izsniegšanai katru darbdienu, sākot ar 15.novembri. Izmantojot ātro kasi, kurā vairākās klientu apmeklētākās stundas katru darbdienu nebūs pieejami citi pakalpojumi, varēs saņemt ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, kam nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana. Ātrās kases Daugavpils pasta nodaļās darbosies līdz 2017.gada 31.decembrim.

 

 

Pasta nodaļa

 

Adrese

Bezmaksas sūtījumu izsniegšanas darba laiks katru darbdienu

Daugavpils 1.pasta nodaļa

Rīgas iela 42a, Daugavpils

17.00 – 19.00

Daugavpils 17.pasta nodaļa

Strādnieku iela 84, Daugavpils

16.00 – 19.00


Papildus rūpējoties par klientu ērtībām pasta pakalpojumu saņemšanā, no 15.novembra Daugavpils 5.pasta nodaļā un Daugavpils 10.pasta nodaļā mainīts darbalaiks, sestdienās pagarinot to par vairākām stundām – no plkst. 9 līdz 15.

Klienti sūtījumu saņemšanai var izmantot arī Daugavpils degvielas uzpildes stacijas Circle K – Ventspils ielā 28 un Stacijas ielā 97a. Papildu informācija par sūtījuma saņemšanas iespējām Circle K pieejama šeit.

Analizējot aktuālo situāciju sūtījumu pieņemšanā un izsniegšanā, tiks izvērtēta nepieciešamība īstenot papildu izmaiņas klientu apkalpošanas uzlabošanai pasta nodaļās arī decembrī.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:

Vineta Danielsone | Sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: +371 67608504 | Mob.: +371 26722585

E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.danielsone@pasts.lv

twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts

 




Atpakaļ