Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-11-2017

Paziņojums par ielu tirdzniecību ar Ziemassvētkiem paredzētiem (nocirstiem vai podos audzētiem) dažādu sugu skuju kokiem pilsētas mikrorajonos (01.12.2017. - 31.12.2017.)


DPPI “Komunālās saimniecības pārvalde” (turpmāk tekstā - Pārvalde)  aicina tirgotājus laicīgi pieteikties ar Ziemassvētkiem paredzētiem (nocirstiem vai podos audzētiem) dažādu sugu skuju kokiem tirdzniecībai pilsētas mikrorajonos.

Pieteikšanās kārtība.

  • Pieteikšanās termiņi

Pieteikumu iesniegšana

Līdz 22.novembrim

Pieteikumu izskatīšana, tirgošanas vietu saskaņošana un norādīšana ar DPD Pilsētplānošanas un būvniecības departamentu

23.novembris – 30.novembris

Atļauju sagatavošana, maksājumu veikšana un atļauju izsniegšana

No 1.decembra

 

 

 

 

 

Līdz 22.novembrim pieteikums var iesniegt pie DPPI “Komunālās saimniecības pārvaldes” vides speciālistes Tatjanas Livčānes (pēc adreses Saules iela 5A, 113 kab., tālr. 65476479,), vai iesūtīt dokumentus dalībai elektroniski – tatjana.livcane@daugavpils.lv. Pieņemšanas laiks katru darba dienu no plkst.8.00 līdz 10.00

Tirdzniecības vietas atļaujas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

  • iesniegums;
  • reģistrācijas apliecības kopija;
  • vēlamais tirdzniecības vietas izvietojuma plāns.

Pretendentam, kuram Pārvalde devusi piekrišanu dalībai tirdziņā, jāveic maksājumi[1] uz norādīto bankas kontu.

Kopsumma 14 eur/mēnesī par tirdzniecību ar Ziemassvētkiem paredzētiem (nocirstiem vai podos audzētiem) dažādu sugu skuju kokiem vai 15 eur/dienā par tirdzniecību ar iepirktiem Ziemassvētkiem paredzētiem (nocirstiem vai podos audzētiem) dažādu sugu skuju kokiem:

 

Tikai pēc maksājumu apstiprinošo dokumentu iesniegšanas tirdzniecības dalībniekam tiks izsniegta tirdzniecības atļauja ar norādītu tirdzniecības vietu.



[1] Saskaņā ar Daugavpils pilsētas saistošiem noteikumiem (14.11.2013.) Nr. 55 “Daugavpils pilsētas pašvaldības saistošie noteikumi par nodevām” 4.daļu




Atpakaļ