Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-10-2017

Domes vadība tikās ar lietuviešu biznesmeņiem, kuri uzsāk tirdzniecību Daugavpilī (VIDEO)


Lietuviešu firmas ,,Kesko Senukai” pārstāvju vizītei Daugavpils pilsētas domē bija iepazīšanās mērķis. Uzņēmēji tikās ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu un viņa vietniekiem Igoru Prelatovu un Aivaru Zdanovski.

Tās laikā tika runāts par to, ka pilsētas teritorijā būs liels būvniecības materiālu veikals K – Rauta telpās. Šis veikals Daugavpilī tika aizvērts pirms vairākiem gadiem. 

Domes vadība ar prieku uzņēma liela mazumtirdzniecības uzņēmuma parādīšanās faktu pašvaldības teritorijā. Jo tās ir 50 darba vietas, kas Daugavpilij ir ļoti labs rādītājs.

Pašlaik veikalā noris sagatavošanas darbi, ievestā prece tiek izlikta uz plauktiem. Vienlaicīgi tiek veikti remontdarbi, kuru veikšanai piesaistīti citu mūsu pilsētas firmu strādnieki. Kopā šajā objektā aizņemti apmēram 150 cilvēki.

Jāatzīmē, ka veikala darbinieku štats jau nokomplektēts. Daži, lai strādātu šeit, ir atgriezušies mājās no ārzemēm.

Gribētos ticēt, ka tie 50 cilvēkiem, kuri iekārtojušies šeit, ir tikuši pie interesanta un perspektīva darba. Lietuviešu uzņēmēji domes priekšsēdētājam tā arī pateica, ka viņu ienākšana pilsētā ir nopietns un ilglaicīgs projekts. Domē uzskata, ka tāda lielveikala parādīšanās Daugavpilī nāks par labu kā iedzīvotājiem, tā arī citiem būvmateriālu tirgotājiem, jo konkurence ir biznesa virzītājspēks.

Jaunie uzņēmēji Latgales tirgū sevi pozicionē kā sociāli atbildīgs uzņēmums, kurš plāno ciešu sadarbību gan ar pašvaldību, gan ar reģiona sabiedriskajām organizācijām. Patērētājus sola iepriecināt ar atlaidēm un speciāliem piedāvājumiem. Veikala atvēršana paredzēta novembra beigās.






Atpakaļ