Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-10-2017

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims apsveica nevalstisko organizāciju padomes “Varavīksne” biedrus svētkos


Daugavpils novada kultūras centrā pulcējās Daugavpils nevalstisko organizāciju padomes “Varavīksne” biedri, lai kopā nosvinētu Starptautisko senioru dienu. Apsveikt klātesošos ieradās Daugavpils Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims.

Viņš izteica lielu prieku visus atkal redzēt veselus un optimistiskus. “Jūs esat tie cilvēki, kuri nekad nenolaiž rokas, paldies par daudzu gadu sadarbību, par dzīvesprieku un tiem padomiem, kurus mums dodat”, uzsvēra Rihards Eigims. Organizāciju pārstāvji ļoti silti uzņēma Daugavpils mēru- ar dāvanām un daudz laba vēlējumiem.

Sociālais dienests bija sagatavojis informāciju par sociālajiem pakalpojumiem un palīdzību senioriem. Sociālā dienesta vadītāja Nonna Jakubovska pateicās par darbu pilsētas labā, par aktīvo nostāju un ieinteresētību pilsētas dzīvē par daudziem ierosinājumiem, kas pašvaldībai ir ļoti svarīgi.

Nevalstisko organizāciju padome „Varavīksne” tika dibināta 2007. gadā ar mērķi koordinēt atsevišķu sabiedrisko organizāciju darbību, aizstāvēt pensionāru un invalīdu sociālās tiesības, sadarboties ar pašvaldību un  dienestiem.
Padomes sastāvā ir 19 pensionāru un invalīdu organizācijas. Katra darbojas pēc savas programmas, bet ir arī kopējs pasākumu plāns.
Notiek gan jubileju svinēšana,  dzejas vakari, gan sporta sacensības, gan ekskursijas. Arī tikšanās ar domes vadību  ir tradīcija. Padome “Varavīksne” attaisno savu nosaukumu, tā pulcē ļoti dažādus cilvēkus ar ļoti dažādām interesēm, bet mērķis ir viens – darboties savas pilsētas labā.

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ