Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-09-2017

,,Gada balvas – 2016” laureāte ĻUBOVA KOPILOVA (VIDEO)


Pienāk rudens, visa Latvija sāk gatavoties savai dzimšanas dienai, kad katra pilsēta un pašvaldība godina cilvēkus, kuru darbs kalpo valsts attīstībai un uzplaukumam. Daugavpils pilsētas dome ir izsludinājusi pieteikšanos ,,Gada balvai – 2017”

Darba cilvēkam ir ļoti svarīgi just gandarījumu par veicamo darbu un saņemt pateicības apliecinājumu viņa darāmajam.

Ļubova Kopilova - ,,Gada balvas – 2016” laureāts nominācijā SPORTS.

 Ļubova ir Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas sieviešu brīvās cīņas trenere. Ilgus gadus viņa neatlaidīgi gatavo nākamās sporta zvaigznes.

Viņas audzēknes ar saviem augstajiem sasniegumiem popularizē Daugavpils un Latvijas vārdu ne tikai Eiropā, bet visā pasaulē.

Sūrais ikdienas darbs vainagojas ar labiem rezultātiem, kuri gan priecē, gan pārsteidz, gan rada lepnumu par savu pilsētu un tās ļaudīm.

Daugavpils olimpiskais centrs ir pieredzējušās treneres otrās mājas, viņa dzīvo līdzi savām audzēknēm, veido Latvijas sporta tagadni un nākotni.

Ļ. Kopilova: ,,Gribētos, lai organizācijas vairāk pieteiktu cilvēkus tādai balvai, jo tas ir vienkārši lieliski!”

Kandidātus ,,Gada balvai – 2017” var pieteikt līdz 15. oktobrim nominācijās ,,IZGLĪTĪBA”, ,,KULTŪRA”, ,,SPORTS”, ,,TAUTSAIMNIECĪBA”, ,,VESELĪBAS AIZSARDZĪBA UN SOCIĀLĀ APRŪPE”, ,,SABIEDRISKĀ DARBĪBA”, iesniedzot Daugavpils pilsētas domē pieteikumu.

Visa nepieciešamā informācija ir portālā daugavpils.lv.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ