Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-09-2017

,,Gada balvas – 2015” laureāts ALEKSANDRS KUŠNIROVS un ,,Gada balvas – 2016” laureāte – IRAĪDA BALODE (VIDEO)


Pienāk rudens, visa Latvija sāk gatavoties savai dzimšanas dienai, kad katra pilsēta un pašvaldība godina cilvēkus, kuru darbs kalpo valsts attīstībai un uzplaukumam. Daugavpils pilsētas dome ir izsludinājusi pieteikšanos ,,Gada balvai – 2017”

Darba cilvēkam ir ļoti svarīgi just gandarījumu par veicamo darbu un saņemt pateicības apliecinājumu viņa darāmajam.

Spēks un veselība ir cilvēka lielākā laime. Ārsti ir tādas profesijas pārstāvji, uz kuru pleciem ir milzīga atbildība. Nonākot slimnīcā, pacienta veselība un cerība uz izveseļošanos ir ārsta rokās.

Aleksandrs Kušnirovs - ,,Gada balvas – 2015” laureāts un Iraīda Balode - ,,Gada balvas – 2016” laureāte nominācijā VESELĪBAS AIZSARDZĪBA UN SOCIĀLĀ APRŪPE. Aleksandrs Kušnirovs ir Neiroloģijas nodaļas vadītājs. Iraīda Balode - galvenā medicīnas māsa.

A.KUŠNIROVS: ,,Tas, pirmkārt, ir mūsu kolektīva, visas slimnīcas un manas nodaļas nopelns. Togad atzīmēja mani, bet aiz manis ir viss kolektīvs.”

I.BALODE: ,,Es vienmēr uzskatīju, ka tāda balva – tā nav tikai mana, tas ir visa mūsu lielā kolektīva nopelns. Vienmēr ir prieks, kad novērtē mūsu medicīnas māsu darbu.”

Slimnīcas darba ikdiena ir rūpju pārpilna.

  A.KUŠNIROVS:,,…milzums pacientu. Diemžēl, slimības kļūst jaunākas. Ja agrāk tie bija cienījama vecuma cilvēki – hipertoniķi, tagad insulti kļūst arvien jaunāki, tāpēc darba kļuvis ļoti daudz. Arī vecā problēma – ārstu trūkums. Mūsu nodaļā trūkst 4 speciālistu. Bet nekas, pagaidām strādājam, turamies.”
Daugavpils pilsētas dome ir piešķīrusi pašvaldības stipendijas medmāsām, kuras sāks mācības maģistrantūrā un strādās Daugavpilī.

Kaut arī slimnīcā ir speciālistu trūkums, visi esošie mediķi, neskatoties uz pārāk lielo slodzi, godprātīgi strādā, palīdz pacientiem tikt galā ar slimībām, glābj dzīvības.

A.KUŠNIROVS: ,,Ir jauni speciālisti, ar perspektīvu, kuri, nežēlojot sevi, strādā, smagi strādā un cenšas. Nākotnē tie būs īsti ārsti.”

Lielajā slimnīcas kolektīvā ir daudz pateicības cienīgu gan speciālistu, gan medpersonāla pārstāvju.

I.BALODE:,,Tas ir gandarījums, kad kolektīvs izvirza savu biedru šai nominācijai. Jo tas taču ir liela kolektīva kopējā darba vērtējums.”

Kandidātus ,,Gada balvai – 2017” var pieteikt līdz 15. oktobrim nominācijās ,,IZGLĪTĪBA”, ,,KULTŪRA”, ,,SPORTS”, ,,TAUTSAIMNIECĪBA”, ,,VESELĪBAS AIZSARDZĪBA UN SOCIĀLĀ APRŪPE”, ,,SABIEDRISKĀ DARBĪBA”, iesniedzot Daugavpils pilsētas domē pieteikumu.

Visa nepieciešamā informācija ir portālā daugavpils.lv.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ