Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-09-2017

,,GADA BALVAS – 2016” laureāte, DU fizikas zinātniece IRĒNA MIHAILOVA (VIDEO)


Pienāk rudens, visa Latvija sāk gatavoties savai dzimšanas dienai, kad katra pilsēta un pašvaldība godina cilvēkus, kuru darbs kalpo valsts attīstībai un uzplaukumam. Daugavpils pilsētas dome ir izsludinājusi pieteikšanos ,,Gada balvai – 2017”.

Darba cilvēkam ir ļoti svarīgi just gandarījumu par veicamo darbu un saņemt pateicības apliecinājumu viņa darāmajam.

Irēna Mihailova – ,,Gada balvas -  2016” laureāts nominācijā IZGLĪTĪBA. Irēna ir Daugavpils Universitātes Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūta tehnoloģiju departamenta pētniece, fizikas zinātniece.

Pēc gada balvas iegūšanas ir pagājis gads. 2017. gada 9. jūnijā Daugavpils Universitātes Fizikas promocijas padomes atklātā sēdē Irēna Mihailova aizstāvēja promocijas darbu “Telpā orientētu cinka oksīda nanostruktūru sintēze”. Tātad, darba gaitu ceļš ved ne tik vien uz priekšu, bet arī kalnā.

Irēna strādā vienā no modernākajiem studiju un pētniecības korpusiem Latvijā, ar ļoti dārgu un unikālu aprīkojumu. Šajā mācību korpusā zināšanas iegūst esošie un topošie fizikas, ķīmijas un bioloģijas studenti, tajā darbojas institūti un pētniecības centri, daudzās dabaszinātņu laboratorijas, kuras mācību procesā  ir nepieciešamas ne tikai studentiem.

Tiek veikti pētnieciskie darbi, izdarīti atklājumi, gatavoti jaunie speciālisti…darba pilnas rokas.

Kandidātus ,,Gada balvai – 2017” var pieteikt līdz 15. oktobrim nominācijās ,,IZGLĪTĪBA”, ,,KULTŪRA”, ,,SPORTS”, ,,TAUTSAIMNIECĪBA”, ,,VESELĪBAS AIZSARDZĪBA UN SOCIĀLĀ APRŪPE”, ,,SABIEDRISKĀ DARBĪBA”, iesniedzot Daugavpils pilsētas domē pieteikumu.

Visa nepieciešamā informācija ir portālā daugavpils.lv.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ