Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-09-2017

Daugavpils piedalīsies IV Latvijas tūrisma informācijas tirgū


Šā gada 9. septembrī Pļaviņās notiks Latvijas tūrisma informācijas tirgus, kurā Daugavpils, aicinot apmeklēt pilsētu un novadu, piedalīsies jau 4 reizi.

Daugavpils tūrisma aktuālo piedāvājumu IV Latvijas tūrisma informācijas tirgū prezentēs Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības informācijas aģentūra un zinātkāres centrs “Zinoo Daugavpils”, kas piedāvās iespēju vērot un piedalīties dažādos aizraujošos eksperimentos, veidojot gaisa raķetes.  

Jau tradicionāli tūrisma informācijas sniedzējiem šis tirgus ir lieliska iespēja pastāstīt par tūrisma iespējām savos galamērķos, savukārt Latvijas apceļotājiem tas ir parocīgs un ērts informācijas iegūšanas veids. Dalību tirgum pieteikuši vairāki Latvijas tūrisma informācijas centri: Cēsu, Gulbenes, Preiļu, Mazsalacas, Smiltenes, Dobeles, Ogres tūrisma asociācijas, Dabas aizsardzības pārvalde u.c.  Tirgū piedalīsies arī dažādu Latvijas novadu mājražotāji un amatnieki. Zīmīgi, ka šoruden tūrisma informācijas tirgus iecerēts kā viens no Pļaviņu 90 gadu jubilejas pasākumiem.

Tirgus laikā apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt koncertus u.c. aktivitātes, kā piedalīties loterijā un laimēt kādu no pārsteiguma balvām, ko būs sagādājuši pasākuma dalībnieki.

IV Latvijas tūrisma informācijas tirgu rīko Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociācija “LATTŪRINFO” sadarbībā ar Pļaviņu tūrisma informācijas centru. Pirmais Latvijas tūrisma informācijas tirgus notika pirms 3 gadiem Bauskā, kopš tā laika iedibināta tradīcija, ka tirgus notiek dažādās Latvijas vietās, nākošo norises vietu izlozējot starp tā dalībniekiem.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras

Tālr.: +371 65422818

GSM: +371 26444810

E-pasts: turisms@daugavpils.lv

www.visitdaugavpils.lv  

www.facebook.com/Daugavpils.Travel

www.instagram.com/daugavpils.travel/

www.twitter.com/daugavpilstic

www.draugiem.lv/daugavpilstic

YouTube: Daugavpils Travel




Atpakaļ