Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-08-2017

Tūrisma nozarē strādājošo uzņēmumu pārstāvji tikās ar Kazahstānas Republikas vēstniecības delegāciju


2017.gada 19.augustā mākslas un dizaina skolā “Saules skola” Daugavpils tūrisma nozares pārstāvji tikās ar Kazahstānas Republikas vēstniecības pārstāvjiem un Rīgas tūrisma attīstības biroja pārstāvjiem, lai pārrunātu ar tūrismu saistītus jautājumus un apspriestu sadarbības iespējas.

Pasākumā piedalījās Kazahstānas Republikas vēstniecības pārstāvji, tai skaitā vēstnieka padomnieks ekonomikas jautājumos Kuanišs Mukanovs, Daugavpils vicemērs Līvija Jankovska, domes deputāte Marjana Ivanova-Jevsejeva, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras pārstāvji, Rīgas tūrisma attīstības biroja pārstāvji, kā arī Rīgas un Daugavpils uzņēmēji.

Klātesošajiem bija iespēja noklausīties Daugavpils pilsētas prezentāciju par tūrisma iespējām Daugavpilī un Rīgas tūrisma attīstības biroja prezentāciju par zīmola Live Riga attīstību, savukārt Kazahstānas Republikas vēstnieka padomnieks ekonomikas jautājumos Kuanišs Mukanovs iepazīstināja visus klātesošos ar Kazahstānas plašo tūrisma piedāvājumu. Noslēgumā notika diskusija ar klātesošajiem par iespējamo sadarbību Daugavpils, Rīgas un Kazahstānas starpā. Tika apspriesta iespēja organizēt kopīgu Daugavpils un Rīgas tūroperatoru pārstāvju infotūri uz Kazahstānu, kā arī no viesu puses izskanēja vairākas idejas, kā attīstīt tūrismu Daugavpilī, uz ko likt akcentus. Rīgas pārstāvji aicināja arī Daugavpils pilsētu apsvērt ideju veidot vienotu pilsētas tūrisma zīmolu, līdzīgi kā Live Riga zīmols galvaspilsētā.

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un  informācijas aģentūra




Atpakaļ