Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

03-08-2017

INTENSĪVIE KURSI "JAVA PAMATI" DAUGAVPILĪ


Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar biedrības “D-JUNO” projektu “SOLYANKA” projekta “Gen-Y City” ietvaros organizē vietējās iniciatīvu grupas tikšanos un intensīvo kursu “JAVA PAMATI” Daugavpilī ar lektoru Dimitriju Fedotovu. Tēma ir ļoti aktuāla, jo daudzi jaunieši interesējas par programmēšanu, bet atmet šo ideju laika trūkuma dēļ, jo šāda veida kursi parasti ilgst vairākus mēnešus.

 

Šis kurss ir lieliski piemērots iesācējiem programmēšanā un visiem tiem, kas vēlās apgūt šo programmēšanas valodu. Teorijas minimums un maksimāls vērtīgas prakses daudzums, ļaus trīs dienu laikā iemācīties Java sintaksi un tās galvenās struktūras.


Kursi notiks no 4.-6.augustam viesnīcā Latgola. Reģistrēšanās kursiem ir OBLIGĀTA. Reģistrēties iespējams šeit: https://goo.gl/forms/TYuP36bvAmOZ50ZV2 vai rakstot uz hello.solyanka@gmail.com ar piezīmi JAVA KURSI. Dalība bez maksas, bet vietu skaits ir stingri ierobežots. Jāapmeklē visa programma 3 dienu garumā. Kursa beigās tiks izsniegti sertifikāti.

 

Prasības dalībniekiem:

  • Personīgais dators;
  • Kursa laikā būs nepieciešama šāda programmatūra:
    - JDK (Java Development Kit) – var atrast www.oracle.com lapā;

- IntelliJ IDEA Community – var atrast www.jetbrains.com lapā;

  • Minimālās prasības datoram var atrast šeit

 

Pasniedzējs:

Dimitrijs Fedotovs, informatīvo sistēmu projektētājs ar 20 gadu pieredzi programmatūras izstrādes nozarē, ar starptautisku pieredzi (Vācija, Anglija un ASV). Savā darbā Java tehnoloģijas izmanto no 2000. gada.

Tikšanās un kursi notiek projekta “Gen-Y City” – “Get into the swing of the City!” ietvaros. Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda URBACT III programmas līdzekļu atbalstu.




Atpakaļ