Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-08-2017

Daugavpils dome aicina būt piesardzīgiem ar intervētājiem


Daugavpils pilsētas dome saņēma ziņu no Grīvas iedzīvotājas - pensionāres par to, ka Grīvas rajonā tiek veikta pensionāru aptauja. Sieviete ir uztraukta, jo aptaujas veicēja gāja tikai mājās, kur dzīvo pensionāri, uzdeva daudz jautājumu par dzīvi, dzīves apstākļiem. Sarunas beigās šī sieviete atstāja dāvanu karti 3 eiro vērtībā.

Domei nav ziņu par oficiālu pētījumu centru aptaujas veikšanu Daugavpilī. Arī Sociālais dienests šādu pētījumu pašlaik neveic.  

Ja pie jums mājās ierodas svešs cilvēks, kurš vēlas veikt aptauju vai anketēšanu, esiet piesardzīgi! Aptaujas veicēja pienākums ir uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un pilnvaru šādas darbības veikšanai. Ja tas netiek darīts, lūdziet, lai jums uzrāda šos dokumentus.

Pašvaldības policija pārbaudīja informāciju. Šajā gadījumā nav pamata bažām, pētījums ir oficiāls, ir noskaidrota sievietes personība, kura veic pētījumu. Par pētījuma organizēšanu iedzīvotāji iepriekš tikuši informēti ar vēstulēm.   Pašvaldības policija  aicina pilsētniekus aizdomu gadījumos vienmēr jebkurā diennakts laikā informēt Pašvaldības policiju, kura pārbaudīs saņemto informāciju. Pašvaldības policija: 654-21500.  

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ