Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-07-2017

Populāri blogeri Daugavpilī


No 10. līdz 23. jūlijam notiek aizraujoša ekspedīcija pa Baltijas valstīm “Baltijas stāsts” , kurā piedalās 15 populāri blogeri ar 4 500 000 lielu lasītāju un sekotāju  auditoriju Livejournal, You Tube un Instagram. Kā viens no slavenākajiem ekspedīcijas dalībniekiem ir Pāvels Prokofjevs, kurš pazīstams kā Sanktpēterburgas blogeris un Sanktpēterburgas blogeru kopienas organizators.  

Pa Baltijas reģionu blogeri pārvietojas ar mašīnām. Viņi plāno apmeklēt visus Baltijas kūrortus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, kā arī Kaļiņingradas apgabalā. Viņiem ir interesanti salīdzināt, kā tiek organizēta atpūta vienā piekrastes līnijā dažādās valstīs. Blogeri ir uzstādījuši ambiciozu mērķi organizēt  videoblogu reālajā laikā, jo parasti vienas filmiņas montāža blogeriem var aizņemt pat vairākas dienas, bet šoreiz domāt nebūs laika, vajadzēs operatīvi montēt un ievietot video You Tube kanālā. 

21. jūlijā ekspedīcijas dalībnieki ieradās Daugavpilī, lai apskatītu pilsētas tūrisma objektus. Viņi apmeklēja Daugavpils cietoksni, Marka Rotko centru, Šmakovkas muzeju un Skrošu rūpnīcu. Pēc ekskursijas tika ieturēta pusdienu maltīte restorānā “Plaza”, bet pēc pusdienām pilsēta tika apskatīta no viesnīcas Latgola jumta.

Visas publikācijas no ceļojuma varēs apskatīt ar tagu  #baltikaexp2017 .

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ