Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-12-2011

„Gada brīvprātīgais 2011”


Lai veicinātu brīvprātīgā darba popularizēšanu sabiedrībā, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments sadarbībā ar Latvijas Sarkanais Krusts Brīvprātīgā darba gadā aicina valsts un pašvaldības iestādes, pilsētas uzņēmumus, biedrības un nodibinājumus līdz 3. decembrim izvirzīt brīvprātīgā darba veicējus līdz 30 gadu vecumam nominācijai „Gada brīvprātīgais 2011”. Pateicības tiks pasniegtas par sistemātiski veiktu brīvprātīgā darbu, kā arī par ieguldījumiem pilsētas un tās iedzīvotāju labā.

 

Par pasākuma mērķi tiek izvirzīts atzīmēt un apbalvot visaktīvākos un labākos brīvprātīgos darba veicējus, kas nesavtīgi ziedo savu laiku un enerģiju citu cilvēku un pilsētas labā, par to nesaņemot atalgojumu, motivējot un veicinot kopējo brīvprātīgo kustību pilsētā, darba atzīšanu un prestižu.

 

Labāko un aktīvāko gada brīvprātīgo apbalvošana notiks šī gada 5. decembrī plkst. 17:00 Latviešu kultūras centra telpās.(Rīgas iela 22a, Daugavpils)

 

Piesakot apbalvošanai divus brīvprātīgā darba veicējus, ir jāiesniedz pieteikuma anketa, kur jāmin, par kādiem nopelniem kandidāti ieteikti apbalvojumam, norādot brīvprātīgā darba veikšanas periodu, brīvprātīgā darba apjomu un kvalitāti, kā arī īsu rekomendāciju.

 

Pieteikuma anketas paraugu var saņemt Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā (Kr. Valdemāra ielā 1, Daugavpils, 3.kab.).

 

Aizpildītās pieteikuma anketas var nosūtīt elektroniskā veidā uz e-pastu jdpasakums@inbox.lv, iesniegt personīgi Jaunatnes departamentā vai nosūtīt uz adresi: Daugavpils pilsētas Jaunatnes departamentam, Kr. Valdemāra ielā 1, Daugavpils, LV-5401.

 

Sīkāku informāciju var saņemt, piezvanot pa tel. 654-04363 (Jaunatnes departaments).

 

Pasākumu „Gada brīvprātīgais 2011” organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments sadarbībā ar Latvijas Sarkanais Krusts.




Atpakaļ