Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-06-2017

Jaunieši no 5 valstīm Daugavpilī kopā svin vasaras saulgriežus


Daugavpilī ieradušies jaunieši no Portugāles, Polijas, Somijas, Slovēnijas un Latvijas, lai kopīgi svinētu Jāņus. Tas ir jauniešu apmaiņas brauciens Erasmus + programmas ietvaros. 19. jūnijā delegācija viesojās Daugavpils Domē.

Projekta partneris Daugavpilī ir Daugavpils jauniešu savienība. Ar jauniešiem tikās Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis. Bija sagatavota arī prezentācija par pilsētu.

Jaunieši brauks ar plostu pa Daugavu un iepazīsies ar dažādu tautu saulgriežu svinēšanas tradīcijām. 22. jūnijā Rīgas ielā viņi veidos saulgriežu dekorācijas.

Jānis Dukšinskis atzinīgi vērtē Daugavpils skolu aktīvo dalību Erasmus + programmās, tas ļauj gūt jaunu pieredzi, zināšanas un draugus. Jānis Dukšinskis pastāstīja par darbu, ko pašvaldība veic ar jauniešiem, par atbalstu jauniešu aktivitātēm, kā arī par Daugavpils īpatnību- daudznacionālo iedzīvotāju sastāvu un pašvaldības atbalstu nacionālajām minoritātēm.

Jaunieši interesējās, pēc kādiem kritērijiem notiek atbalsts nacionālām iniciatīvām, kā arī par jauniešu migrācijas problēmām.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ