Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-05-2017

Pilsētas svētku laikā Daugavpilī ieradīsies delegācijas no sadraudzības un sadarbības pilētām


Daugavpils šogad svin 742.dzimšanas dienu. Dinaburga – Borisogļebska – Dvinska – Daugavpils – pilsēta, kas ar dažādiem nosaukumiem, kopš 1275.gada, lepni stāv Daugavas krastos. Pilsētas  svētku laikā ielās, laukumos, parkos un skvēros notiks visdažādākās aktivitātes, sporta pasākumi, amatnieku tirdziņš, atrakcijas,  uz vairākām skatuvēm koncertēs gan Daugavpils kolektīvi, gan Latvijas mākslinieki, gan ārvalstu zvaigznes.

Arī šogad, ar sev raksturīgo viesmīlību, svinēt kopā pilsētas svētkus Daugavpils aicināja savus sadraudzības un sadarbības partnerus. Svētku reizē kopā ar daugavpiliešiem būs delegācijas no Paņevežas (Lietuva), Bobruiskas, Vitebskas (Baltkrievija), Maskavas centrālā apgabala, Narofominskas, Pleskavaas (Krievija), Harkovas (Ukraina), Radomas, Poznaņas, Elkas (Polija).

Jau otro gadu pēc kārtas pilsētas svētku laikā Daugavpili apmeklēs Zviedrijas vēstnieks V.E. Henriks Landerholms. Arī šogad svētkos Zviedrijas vēstniecība Latvijā daugavpiliešiem ir sagatavojusi savu īpašu programmu.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ