Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-04-2017

Kļūsti par brīvprātīgo!


Mājas lapa www.brivpratigie.lv turpina iegūt popularitāti brīvprātīgo un brīvprātīgā darba organizatoru vidū.

3. maijā J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolēnu parlaments lūdz brīvprātīgo palīdzību labdarības koncerta "Saules stariņš" organizēšanā. Koncertā piedalīsies deju grupas, vokālie ansambļi un muzikanti no Daugavpils pilsētas: Stage On, Factory Kingz, Vivat, Stop Time, A.Boginiča deju skola, DNA, Pumpuriņi, un citi talanti. Koncerta mērķis ir savākt līdzekļus Daugavpils bērnu namu atbalstīšanai.

Labdarības koncertu organizē J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolēnu parlaments sadarbībā ar Biedrību “Latvijas Sarkanais Krusts”, Daugavpils pilsētas Jauniešu domi, un Zinātkāres centru “ZINOO”. Ziedojumi tiks izmantoti, lai organizētu bērnu nama jauniešiem jautru pasākumu 2017. gada 2. jūnijā, ar meistarklasēm un radošajām darbnīcām, kuras vadīs speciālisti no dažādām sfērām (uguns šovs, teātris, mūzika, centrs ZINOO, dejas, u.c.). Pēc darbnīcām sekos saldais pārsteigums un diskotēka.

Aicinām brīvprātīgos reģistrēties misijai mājas lapa www.brivpratigie.lv, un  piedalīties 3. maijā koncerta  organizēšanā.

Brīvprātīgo pienākumi:

1) koordinēt dalībnieku (dejotāju grupas);

2) atbildēt par kārtību (disciplīnu) pie ieejas un skatuves.

Kontaktpersona: Andžejs Začiņajevs a.zacinajevs@inbox.lv




Atpakaļ