Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-04-2017

Kopīgiem spēkiem uz tīrāku atpūtu!


Sākoties Lielās talkas akcijai 19. aprīlī, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departaments sadarbībā ar Jauniešu domi 21. aprīlī pulcēja Daugavpils jauniešus zem vienas misijas – sagatavot Ruģeļu katlavāna teritoriju vasaras atpūtai.

Teritorija ir liela, tāpēc darbiņa bija daudz – 37 jaunieši no 5 dažādām pilsētas jauniešu organizācijām savāca 18 pilnus atkritumu maisus. Patiešām daudz, vai ne? Vienmēr būs tie, kas piegružos pilsētu, mežus un parkus, bet būs arī tie, kam rūp. Aicinām pilsētas iedzīvotājus nebūt vienaldzīgiem pret vidi, kur mēs dzīvojam, strādājam, atpūšamies, sportojam, jo vienmēr būs tie, kas nenožēlos par zālājā izmesto maisiņu vai mežā atstāto sadzīves atkritumu kaudzi pēc vērienīgas ballītes – tas paliks uz viņu sirdsapziņas. Apkopojot aktīvo pilsētas iedzīvotāju spēku kaut vai divreiz gadā Lielās talkas ietvaros, ir iespējams paveikt patiešām daudz.

Izsakām lielu pateicību biedrībai “Bison”, biedrībai „Latvijas Sarkanais Krusts” Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils pilsētas komitejas Jaunatnes nodaļai, biedrībai “Zilās debesis”, biedrībai “LJ Klubs” un interešu grupai “Smoke & Breeze”  par ieguldīto laiku, spēku un labo gribu.

 

 

Sagatavoja:

Jaunatnes nodaļa

654 22300




Atpakaļ