Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-11-2011

Valsts svētku priekšvakarā tika pasniegti Domes Goda raksti un Goda zīmes


17. novembrī svinīgā pasākuma laikā Daugavpils teātrī, kas bija veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas 93 gadadienai, Daugavpils Domes vadība pasniedza daudziem daugavpiliešiem Domes Goda rakstus un Goda zīmes par lielu ieguldījumu pilsētas un pilsētnieku labā.

Goda raksts un Goda zīme

Žanna Stankeviča

Poļu kultūras centra vadītāja

Par aktīvu radošo darbību, ieguldījumu pilsētas vārda popularizēšanā valstī un pasaulē, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu

Larisa Koževņikova

J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas direktore

 

 

Par profesionālu, ilggadēju un aktīvu darbību izglītības jomā, Daugavpils vārda popularizēšanu valstī un pasaulē un izglītības, kultūras saišu stiprināšanā starp Daugavpili un Japānu, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.

Jevgēņija Dedele

Volejboliste, sporta metodiķe

 

Par sasniegumiem sportā un profesionālu jaunās sportistu maiņas audzināšanu, par aktīvu darbību sporta veterānu kustībā un Daugavpils vārda popularizēšanu, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.

Olga Trofimova

Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālais centrs

 

Par augstu profesionalitāti un ilggadēju darbu, ieguldījumu pilsētas sociālā darba pilnveidošanā un uzticību savai profesijai, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu .

Silvija Čerenko

SLP Sociālo pakalpojumu nodaļas pilngadīgām personām vadītāja

 

Par ilggadēju, augsti profesionālu un godprātīgu darbu Daugavpils iedzīvotāju labā, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.

Valentīna Krivkina

Sociālo lietu pārvaldes galvenā grāmatvede

 

Par ilggadēju, augsti profesionālu un godprātīgu darbu Daugavpils iedzīvotāju labā, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu

Vadims Kulakovs

Daugavpils Psihoneiroloģiskās slimnīcas ārsts psihiatrs

 

Par ilggadēju un profesionālu darbu, par sasniegumiem zinātnē un milzīgo ieguldījumu medicīnas jomā, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.

SIA „Nexis Fibers”

SIA „Zigler mašīnbūve”

 

 

Par lielo ieguldījumu pilsētas ekonomikas attīstībā, jaunu tehnoloģiju ieviešanā un jaunu darba vietu radīšanā Daugavpilī, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu

Par lielo ieguldījumu pilsētas ekonomikas attīstībā, darba vietu skaita palielināšanu un  ieinteresētību pilsētas tālākā attīstībā, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu

Goda raksts

SIA „Boana Dea”

 

Par Daugavpils zīmola popularizēšanu un aktīvo iesaistīšanos projektā Preču marka „Daugavpils prece”,  patriotismu, veiksmīgo sadarbību ar pašvaldību un aktīvo sabiedrisko darbību, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.

SIA „TREVOR”

 

Par Daugavpils zīmola popularizēšanu un aktīvo iesaistīšanos projektā Preču marka „Daugavpils prece”, patriotismu un veiksmīgo sadarbību ar pašvaldību, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu

Valentīna Jefimova

Daugavpils 3.vidusskolas ķīmijas skolotāja

Par ilggadēju un profesionālu darbu izglītībā, par uzticību profesijai un pilsētas vārda popularizēšanu valstī, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.

Marija Volčeka

Daugavpils Reģionālās slimnīcas paliatīvās aprūpes nodaļas vadītāja

Par ilggadēju un profesionālu darbu medicīnā, humānismu un pašaizliedzīgo kalpošanu cilvēkiem, kā arī sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienu.




Atpakaļ