Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-04-2017

Daugavpilī atjaunoti tūrisma informācijas stendi


Gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra, pilsētas administratīvajā teritorijā atjaunojusi 7 tūrisma informācijas stendus, kas tūristiem, atrodoties galamērķī,  ir noderīgs informācijas avots.

Tūrisma informācijas stendos pieejama Daugavpils pilsētas karte, aktuālā informācija par populārākajiem tūrisma apskates objektiem, aktīvās atpūtas iespējām, tūristu mītnēm latviešu, krievu un angļu valodā, Daugavpils tūrisma informācijas centru un Daugavpils cietokšņa kultūras un informācijas centru.

Tūrisma informācijas stendi pilsētas administratīvajā teritorijā izvietoti tūristiem ērti pieejamās vietās – pie degvielas uzpildes stacijām, pie autoostas u.c. Tādejādi tie aptver visus galvenos iebraukšanas virzienus, un  ir ērti izmantojami tūristiem, kas Daugavpilī ierodas no citām Latvijas pilsētām, kā arī  no Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas.

Saskaņā ar tūrisma informācijas sniedzēju standartu, tūrisma informācijas stends ir informācijas sniegšanas objekts, kas darbojas ceļotāju koncentrācijas vietās, veicot tūrisma informācijas centra funkcijas ārpus informācijas centra darba laika.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas

aģentūras

Tālr.: +371 65422818

GSM: +371 26444810

E-pasts: turisms@daugavpils.lv

Web: www.visitdaugavpils.lv

Facebook: www.facebook.com/Daugavpils.Travel

Instagram: www.instagram.com/daugavpils.travel/

Twitter: www.twitter.com/daugavpilstic

Draugiem.lv: www.draugiem.lv/daugavpilstic




Atpakaļ