Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-01-2017

Jauniešu neformālās izglītības centra jauniešu organizāciju stratēģiskā tikšanās


Jauniešu neformālās izglītības centrā (JNIC) 25. janvārī notika pirmā jauniešu organizāciju stratēģiskā tikšanās. Tikšanās mērķis – saliedēt JNIC jauniešu organizācijas un veicināt JNIC resursu efektīvu izmantošanu Daugavpils jauniešu labā.

Pirmās tikšanās laikā notika JNIC jauniešu organizāciju iepazīstināšana un saliedēšana. Jauniešu organizācijas prezentēja savus sasniegumus 2016. gadā un dalījās ar saviem plāniem 2017. gadam. Prezentāciju laikā klausītāji izvērtēja iespējas atbalstīt viens otru un rast sadarbības iespējas. Stratēģiskajā tikšanās piedalījās  Sporta un jaunatnes departamenta vadība un jaunatnes lietu speciālisti, kuri aicināja iesaistīties jauniešu organizāciju, Jaunatnes nodaļas plānotajos pasākumos un JNIC attīstības aktivitātēs.

Tikšanās laikā tika uzsvērti kritēriji uz kāda pamata tiks izvērtēta JNIC jauniešu organizāciju kapacitāte un ieguvums jauniešiem Daugavpilī. Kā arī, tika atzīmētas jauniešu organizācijas, kuras  veiksmīgi iesniedza atskaites par 2016. gada paveiktajiem darbiem, un ir ieguvuši interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmu licences.

Sporta un jaunatnes departaments pateicas JNIC jauniešu organizācijām, kuras piedalījās pasākumā.   Februārī  notiks otrā JNIC jauniešu organizāciju stratēģiskā tikšanās, kuras laikā tiks spriests par JNIC plānotajiem darbiem un par lielākajiem pasākumiem jauniešiem Daugavpils pilsētā.

 

 

Jaunatnes nodaļa

654 22304




Atpakaļ