Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-01-2017

Aicina pieteikties tūrisma kontaktbiržai


2017.gada 22.-23.martā Daugavpilī pirmo reizi tiks rīkota starptautiskā tūrisma kontaktbirža „Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis”, kurā aicināti piedalīties Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas un Polijas tūroperatori un tūrisma aģentūras, kā arī tūrisma nozares masu saziņas līdzekļu žurnālisti.

Pasākuma ietvaros plānots rīkot arī kontaktbiržu, kuras laikā tūrisma nozares pārstāvjiem būs iespēja klātienē iepazīties ar Daugavpils pilsētas tūrisma nozares uzņēmumiem un to piedāvājumu.

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra aicina pieteikties dalībniekus tūrisma kontaktbiržai 22.03.2017  (laiks un kontaktbiržas vieta tiks precizēta).

Aicinām pieteikties dalībai un prezentēt savu uzņēmumu:

-      Viesnīcas un naktsmītnes

-      Ēdināšanas uzņēmumus

-      Citus tūrisma pakalpojumu sniedzējus.

Organizatori nodrošinās kontaktbiržas dalībniekus ar galdiņu un krēsliem.

Starptautisko tūrisma kontakbiržu rīko Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūru.

Aizpildītu pieteikuma anketu var iesniegt līdz 06.02.2017 elektroniski, sūtot uz e-pastu turisms@daugavpils.lv vai personīgi Daugavpils tūrisma informācijas centrā, Rīgas ielā 22A, Daugavpilī.

Sīkāka informācija: Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra, tālr.: +371 65422818,  +371 26444810, e-pasts:  turisms@daugavpils.lv   

Kontaktbiržas dalībnieka pieteikuma anketa

 

 

 

 




Atpakaļ