Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

05-01-2017

“Daugavpils satiksmes” jaunais pakalpojums ir pieprasīts (VIDEO)


Tūrisma attīstība ir viens no Daugavpils domes prioritārajiem darbības virzieniem. Pašvaldības uzņēmumi un iestādes cenšas sniegt ieguldījumu nozares attīstībā un pilsētas popularizēšanā. Savu ieguldījumu Jaunā gada priekšvakarā ir devis arī  uzņēmums “Daugavpils satiksme”. Vecais Rīgas vagonbūves rūpnīcā pagājušajā gadsimtā ražotais tramvajs šodien ir retums. Šādi vagoni jau sen netiek izmantoti, tomēr speciālisti nolēma to atjaunot  un pielāgot  dažādu svinību organizēšanai.

 Salons ir aprīkots ar skapīšiem pārtikas glabāšanai, galda virsmām ēdiena pagatavošanai. Jāatzīmē, ka tiek iznomāts tikai pats tramvaja vagons, savukārt dzērieni, uzkodas un muzikālais pavadījums ir pasūtītāja ziņā. Organizējot pasākumu, jāņem vērā, ka tajā var piedalīties ne vairāk kā 24 cilvēki, iekāpšanas un izkāpšanas vietu, maršrutu un brauciena ilgumu nosaka klients. Retro tramvaja nomas maksa ir 54,06 eiro stundā.

Uzņēmums plāno sadarboties ar Tūrisma attīstības un informācijas aģentūru izzinošu ekskursiju organizēšanai: lai pasažieri ne tikai izbaudītu patīkamu kompāniju un pilsētas ainas, bet arī iepazītu tās vēsturi. Pakalpojums ir pieprasīts: jau ir saņemti pieteikumi janvārim. Pasūtīt retro tramvaju var pa tālruni 654 33632.

 




Atpakaļ