Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-11-2016

Uzņēmējiem tiek piedāvātas vietas velo nomas un ziemas sporta inventāra nomas organizēšanai


Velo nomas punktus pašvaldība piedāvā izvietot Esplanādes parkā, Cietoksnī un Stropu sporta trasē.

Stropu sporta trasē ir paredzēta vieta ne tikai velo nomas punktam, bet arī ziemas inventāra nomai. Ir interese no uzņēmēju puses, arī grantu programmā “Impulss” šogad ir atbalstīti jaunie uzņēmēji, kuri vēlas atvērt velo nomas punktus pilsētā.

Jautājumu par inventāra nomas punktiem skatīja Pilsētbūvniecības un vides komisijā. Komisijas priekšsēdētājs, Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis uzsvēra, ja tiks atvērti inventāra nomas punkti kļūs aktuāls jautājums arī par velo tūrisma maršrutu izstrādi. Jānis Lāčplēsis uzskata, ka noteiktās vietas nenozīmē, ka uzņēmēji nevar piedāvāt savus priekšlikumus. Ja uzņēmējs pieteiks citu vietu nomas punkta izveidei, tad šo jautājumu  skatīs komisijas sēdē.

Komisijas sēdē akceptēja arī vietu vasaras kafejnīcas izveidei Esplanādes parkā. Tika apspriestas tehniskās iespējas atvērt šajā parkā kafejnīcu, pašvaldības speciālistiem  uzdots noskaidrot visas prasības vasaras kafejnīcas atvēršanai. Ja būs interese no uzņēmēju puses, tad šo vietu piedāvās  nomas tiesību izsolē.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ