Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-11-2016

Aicinām uz semināru „Iepazīsti brīvprātīgā darba sistēmu”


2016. gadā Latvijā Brīvprātīgā darba jomai tika pievērsta liela uzmanība. 2016. gadā 1. janvārī stājās spēkā Brīvprātīgā darba likums. 28. jūlijā Daugavpils pilsētas dome apstiprināja kartību, kādā Daugavpils pilsētas pašvaldība organizē brīvprātīgo darbu.

2016. gada 14. novembrī plkst. 17:30 Domes sēžu zālē (2. stāvā) notiks seminārs „Iepazīsti brīvprātīgā darba sistēmu”. Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa aicina uz semināru brīvprātīgā darba organizatorus un brīvprātīgos, lai uzzinātu par aktualitātēm un jauninājumiem Brīvprātīgā darba organizēšanas praksē.

Tikšanās laikā tiks prezentēta vienota Brīvprātīgā darba sistēma  www.brivpratigie.lv.

Mājas lapas www.brivpratigie.lv mērķis ir paplašināt brīvprātīgā darba iespējas, nodrošināt un koordinēt informācijas apmaiņu starp personām, kuras vēlas veikt brīvprātīgo darbu, un brīvprātīgā darba organizētājiem, kā arī nodrošināt personas pieteikšanos brīvprātīgajam darbam. Otrs mērķis  ir apvienot gan brīvprātīgā darba veicējus, gan brīvprātīgā darba organizatorus no visiem Latvijas reģioniem, lai nodrošinātu iespēju pieteikties un koordinēt brīvprātīgā darba veikšanu visos reģionos.

Brīvprātīgā darba veicējs mājas lapā www.brivpratigie.lv varēs iepazīties un pieteikties sev interesējošiem brīvprātīgā darba piedāvājumiem (misijām), bet brīvprātīgā darba organizators – sameklēt savām rīkotajām aktivitātēm piemērotus brīvprātīgā darba veicējus. Koordinēt darbu pēc pieteikšanās palīdzēs mājas lapas palīgi reģionos.

Daugavpilī:

Gunita Vanaga - gunita.vanaga@daugavpils.lv, 27069620

Artjoms Pučinskis - artjoms.pucinskis@daugavpils.lv, 28276276

Mēs esam pārliecināti, ka tikai kopīgiem spēkiem un vienotu mērķi, mēs kopīgi padarīsim šo interneta vietni par labāko, ērtāko un brīvprātīgā darba nodrošināšanai piemērotāko sociālo platformu Latvijā.

 

Atnāc un uzzini vairāk par brīvprātīgā darba sistēmu Daugavpilī un Latvijā.

 

Papildus informācija:

Gunita Vanaga

27069620




Atpakaļ