Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-11-2016

Sūtījumu ātrākai saņemšanai Daugavpils noslogotākajās pasta nodaļās katru darbdienu divas stundas darbosies ātrās kases


Lai nodrošinātu klientu efektīvāku apkalpošanu un pasta pakalpojumu operatīvāku noformēšanu, no 2016.gada 1.novembra Daugavpils noslogotākajās pasta nodaļās piesaistīti papildu darbinieki bezmaksas sūtījumu izsniegšanai un izveidotas ātrās kases, kas darbosies katru darbdienu divas stundas. 

Ņemot vērā starptautisko ienākošo sūtījumu pieaugumu un izvērtējot Daugavpils pasta nodaļu darba apjomu, divās noslogotākajās nodaļās – Daugavpils 1. un Daugavpils 17.pasta nodaļā – izveidotas ātrās kases bezmaksas sūtījumu izsniegšanai katru darbdienu, sākot ar 1.novembri. Izmantojot ātro kasi, kurā divas klientu apmeklētākās stundas katru darbdienu nebūs pieejami citi pakalpojumi, būs iespējams saņemt ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, kam nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana. Ātrās kases Daugavpils pasta nodaļās darbosies līdz 2016.gada 30.decembrim.

Attīstoties e-komercijai, 2015.gadā starptautisko ienākošo sūtījumu skaits Latvijas Pastā veidoja 7,5 miljonus vienību, par 1,3 milj. vienību pārsniedzot 2014.gada apjomu, un augošas tendences šajā segmentā vērojamas arī 2016.gadā.

Ātrās kases sūtījumu izsniegšanai no 1.novembra darbosies šādās Daugavpils pasta nodaļās:

 

 

Pasta nodaļa

 

Adrese

Bezmaksas sūtījumu izsniegšanas darba laiks katru darbdienu

Daugavpils 1.pasta nodaļa

Rīgas iela 42A, Daugavpils, LV-5401

17.00-19.00

Daugavpils 17.pasta nodaļa

Strādnieku iela 84, Daugavpils, LV-5417

17.00-19.00

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Papildu informācijai:

Vineta Danielsone 

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: +371 67608504

E-pasts: pr@pasts.lv;vineta.danielsone@pasts.lv

twitter.com/latvijas_pasts;

facebook.com/latvijas.pasts

 

 




Atpakaļ