Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-10-2016

Novembra sākumā visi tiek aicināti uz Rudens talku


Daugavpils pilsētas pašvaldībā Rudens talka ir kļuvusi par  tradīciju, kuras laikā pašvaldības izglītības iestādes un citas juridiskas personas sakopj savu iestāžu pieguļošās teritorijas un kopumā dara pašvaldības pilsētvidi sakārtotāku un tīrāku.

                Arī šogad Daugavpils pilsētas pašvaldība organizē Rudens talku, kas norisināsies no 2. – 5. novembrim. Kā katru gadu, uzsvars tiks likts uz dalīto atkritumu vākšanu, tāpēc šim nolūkam talkas dalībniekiem  izsniegs divu krāsu maisus atkritumu vākšanai: 1)šķirotiem sadzīves atkritumiem (iepakojums); 2) nešķirotiem sadzīves atkritumiem. Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Komunālās saimniecības pārvade” pieteikumus dalībai sāks pieņemt no 31.oktobra. Pieteikšanās anketa tiek aizpildīta Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādē “Komunālās saimniecības pārvade” (Saules iela 5a, 113.kabinetā) un vienlaikus tiks izsniegti bezmaksas maisi atkritumu vākšanai.

                Īpaši aicinām Rudens talkā piedalīties Daugavpils pilsētas pašvaldības izglītības iestādes, jo tieši starp izglītības iestāžu dalībniekiem  izlozēs dažādas veicināšanās balvas.

Sīkākai informācijai: Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Komunālās saimniecības pārvade”, tel.nr. 65476480.

 




Atpakaļ