Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-09-2016

Aicinām uz festivālu “Artišoks 2016” (VIDEO)


Sestdien, 3. septembrī, Daugavpilī norisināsies VI jauniešu festivāls “Artišoks 2016”. Ievērojot tradīciju, tas tiek rīkots rudens sākumā, lai jautri atvadītos no vasaras, satiktos ar draugiem, gūtu neaizmirstamus iespaidus un uzkrātu spēkus pirms darba vai mācību uzsākšanas.

Gadu no gada pieaug šī pasākuma popularitāte, palielinās arī dalībnieku skaits. Pirms sešiem gadiem festivāla laukumos darbojās 20 radošās laboratorijas, šogad – vairāk nekā 60. Tās atradīsies Vienības laukumā un Dubrovina parkā.

Plkst. 11.00 sāksies sacensības dažādos sporta veidos. Laiks tika izvēlēts ar tādu aprēķinu, lai paspētu apbalvot uzvarētājus un godalgoto vietu ieguvējus līdz festivāla gala koncerta sākumam.

Festivāla oficiālā atklāšana notiks Vienības  laukumā plkst. 15.00, kur ar koncertiem uzstāsies dziedātāji un dejotāji, bet Dubrovina parkā – rokmuzikanti.

Šajā laikā sāks darboties radošās darbnīcas, meistarklases, izstādes, prezentācijas. Apmeklētājiem būs iespēja vairāk uzzināt par neformālās izglītības iespējām. Organizatori ir sagatavojuši daudz ko jaunu un interesantu.

Festivāla pārsteigums būs Markusa Rivas uzstāšanās, kurš būs pasākuma īpašais viesis. Viņš ir pazīstams kā talantīgs dziedātājs, dīdžejs un projekta “Gribu pie Meladzes!” («Хочу к Меладзе!») dalībnieks. Koncerta sākums plkst. 21.00.

Festivāla “Artišoks 2016” programma ir pieejama Daugavpils pilsētas domes mājaslapā www.daugavpils.lv.




Atpakaļ