Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-08-2016

Sociālais dienests aicina iedzīvotājus noformēt dzīvokļa pabalstus


Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde  «Sociālais dienests» atgādina, ka dzīvokļa pabalstu siltumenerģijas izdevumu apmaksai apkures nodrošināšanai par periodu no 1.oktobra līdz 31. martam pabalsta pieprasītājs var iesniegt ne tikai minētajā laikposmā, bet visa gada laikā.

Tāpēc aicinām Daugavpils iedzīvotājus, kuriem ir tiesības saņemt šo pabalstu, nekavēties ar to noformēšanu un ierasties Sociālajā dienestā.

Vienlaikus lūdzam klientiem neveidot rindas pirmajās rīta stundās, pirmajās mēneša un nedēļas dienās, bet nākt uz Sociālo dienestu pēc iespējas vienmērīgi visā darba dienas laikā.

          Aicinām jaunās paaudzes cilvēkus aktīvāk izmantot iespēju iesniegt elektroniskos iesniegumus, kā arī palīdzēt saviem tuviniekiem noformēt pabalstus un maznodrošināto vai trūcīgo statusus elektroniski.

Lai to izdarītu, obligāti jābūt interneta bankai, jo izmantojot internetbankas kodu karti notiek droša personas identifikācija. E-iesniegumu var iesniegt jebkurā nedēļas dienā un diennakts laikā, netērējot laiku stāvot rindā  vai pavadot ceļā.

KĀ NOFORMET E-IESNIEGUMU

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes SOCIĀLAIS DIENESTS  pieņem klientus :

Pirmdienās    no 8.00 līdz 17.45
Otrdienās      no 8.00 līdz 16.45
Trešdienās    no 8.00 līdz 17.45 
Ceturtdienās no 8.00 līdz 16.45
Piektdienās   no 8.00 līdz 13.45

Informāciju sagatavoja Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” sabiedrisko attiecību un e-pakalpojumu speciālists Marina Gorkina.




Atpakaļ