Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-08-2016

Norisinās otrā projekta "Veselā miesā vesels gars" nedēļa


24 dalībnieki no Daugavpils un Daugavpils novada divu mēnešu laikā strādās ar psihologu L.Diekiene, fitnesa treneri A.Podyavu un kouču (izaugsmes veicinātāju)  D.Kriviņu.

 

Visi dalībnieki jau paspēja apmeklēt vienu kouča vadīto sesiju un sesiju ar psihologu, kā arī viņiem jau aktīvi notiek sporta treniņi. Lūk, ko par projekta gaita saka projekta speciālisti.

 

Daina Kriviņa:

“Dalībnieki ir lieli malači! Un mājas darbus izpilda J Esmu priecīga par viņiem! Mums priekšā vel ir 6 nedēļas. Esmu pārliecināta, ka tālāk arī bus tikpat interesanti. Novēlu visiem dalībniekiem veiksmi mērķu sasniegšanā un prieku!”

Daina padalījās ar dažām vērtībām, kurus dalībnieki izveidoja pirmās kouč-sesijas laikā:

  • Jūtu virzību pie sava mērķa
  • Ir konkrēts darbības plāns
  • Nosaku prioritātes, ar ko ir svarīgi iesākt
  • Nav tik grūti atrast laiku uz to, kas patiešām ir svarīgs
  • Ir pārliecība, ka varu iesākt kaut ko jaunu
  • Esmu dabūjusi “spērienu”
  • Pārādījās labs noskaņojums
  • Ieguvu pārliecību, ka varēšu
  • Visas problēmas ir galvā...

 

Vēl gribētos atzīmēt, ka Dainai ir sava veida dienasgrāmata, kurā viņa raksta ziņojumus par savām idejām par to, ko viņai nozīme vesels kermeņis un gars, par to, ar kādiem jautājumiem dalībnieki tiks galā kouč-sesijas laikā, dalās ar dažādām atziņām, rekomendācijām mērķu sasniegšanai, lai tie, kuri nepiedalās, varētu saņemt labumu no šī projekta. Rekomendējam palasīt – ļoti aizraujoši un iedvesmojoši! (Ziņojumus var atrast Dainas facebook lapā vai biedrības “Z-Puzzle” lapā)

 

Aleksandrs Podjava:

Iespaidi no projekta ir tik pozitīvi, cik vien tie varēja būt – tā ir lieliska pieredze man un manai komandai. Veidojot veselīgus mērķus kopā, mēs padaram labāku sabiedrību! Patīkami strādāt ar dalībniekiem – viņi ļoti cenšas, uzdod pareizus jautājumus un cītīgi strādā sevis labā. Viņiem noteikti viss izdosies!

 

Ludmila Dijokiene:

Projekts priecē! Patīkami pārsteidza dalībnieku tiekšanās – nezinot kā strādā psihologs, kā notiek individuālās sessijas, viņi pārliecināti gāja uz tikšanos un iepazinās ar jauno. Dalīdnieki strādā netikai sevis labā, bet iegūst jaunas paziņas, kas viņiem ir svarīgi. Mūsu darba rezultāti  ir redzami, un tas nevar neiepriecināt!

 

Paldies, dārgie speciālisti, par jūsu darbu – jūs esat labākie!

Mēs esam ļoti priecīgi un lepni par dalībniekiem, ka viņi tik pārliecinati iet pie saviem mērķiem.

Veiksmi jums, dārgie!

 

Atsevišķi gribam pateikties Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļai par piedāvāto telpu projekta aktivitātēm. 

 

Presesrelīze ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par preses relīzes saturu atbild biedrība „Z-Puzzle”.




Atpakaļ