Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-08-2016

Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra vajadzībām iegādāsies jaunas funkcionālās gultas


Jūlijā Daugavpils pilsētas dome (Dome) izsludināja iepirkumu par mobilā pacēlāja iegādi un piegādi, stacionārā pacēlāja piegādi un uzstādīšanu Daugavpils pilsētas Sociālā dienesta vajadzībām un  funkcionālo gultu piegādi Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra vajadzībām.

Iepirkuma pirmajās divās daļās iepirkuma procedūra tika pārtraukta, jo iepirkuma komisija konstatēja, ka nepieciešams precizēt tehnisko specifikāciju par mobilā pacēlāja iegādi un piegādi, bet pieteikumos par stacionārā pacēlāja piegādi un uzstādīšanu  piedāvātā līgumsumma būtiski pārsniedz pasūtītāja budžeta iespējas.

Iepirkuma trešajā daļā par funkcionālo gultu piegādi Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra vajadzībām Dome saņēma piedāvājumus no četriem pretendentiem.

Iepazinusies un izvērtējusi visus iesniegtos piedāvājumus iepirkuma komisija nolēma atzīt par uzvarētāju iepirkumā “Ratiņkrēslu pacēlāju piegāde un uzstādīšana Daugavpils pilsētas Sociālā dienesta vajadzībām, funkcionālo gultu piegāde Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra vajadzībām”, identifikācijas numurs DPD 2016/122 trešajā daļā  SIA “FAB Company” un piešķirt līgumu slēgšanas tiesības par kopējo summu EUR 1963.00 bez PVN.

Saskaņā ar iepirkuma noteikumiem uzvarējušajai firmai  divu mēnešu laika no līguma noslēgšanas dienas būs jāpiegādā Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centram 13  funkcionālās gultas.

 

Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

Daugavpils pilētas domes Centralizēto iepirkumu nodaļa




Atpakaļ