Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-06-2016

Par Zivju fonda līdzfinansētā projekta realizāciju


Daugavpils pilsētas pašvaldība līdz 2016.gada jūnija beigām ir sekmīgi realizējusi Zivju fonda līdzfinansēto projektu – „Sabiedrības informēšanas pasākumu nodrošināšana Daugavpils pilsētas ūdensobjektu zivju resursu aizsardzībai”.

Projekta „Sabiedrības informēšanas pasākumu nodrošināšana Daugavpils pilsētas ūdensobjektu zivju resursu aizsardzībai” vispārīgais mērķis bija sabiedrības informēšana Daugavpils pilsētas ūdensobjektu zivju resursu aizsardzības nodrošināšanai un zināšanu līmeņa paaugstināšanu par ieviesto licencēto makšķerēšanu Lielajā Stropu ezerā. Projekta mērķu sasniegšanai tika iegādāti 1000 informatīvie bukleti. Informatīvie bukleti tiek izsniegti tiem, kuri iegādājas licencētās amatierzvejas kartes makšķerēšanai Lielajā Stropu ezerā. Projekta apstiprinātās kopējās izmaksas - 4404,40 EUR kopā ar PVN 21%, no kurām 89% līdzfinansē Zivju fonds. Realizējot projektu tika veikta cenu aptauja, kā rezultātā tika noslēgts līguma ar firmu SIA “R.REN” par 1000 informatīvo bukletu izgatavošanu ar kopējo līgumsummu 4356,00 EUR kopā ar PVN 21%.

Augstāk minētā projekta realizācija sniedz lielu ieguldījumu Daugavpils pilsētas ūdensobjektu un to zivju resursu racionālai apsaimniekošanai, kā arī paaugstina makšķernieku informētības līmeni makšķerējot pilsētas ūdenstilpēs.

 

Informāciju sagatavoja:

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde

“Komunālās saimniecības pārvalde”

e-pasts: ksp@daugavpils.lv

Tel. 65476314




Atpakaļ